Het Drietrapsmodel Bij Meeples

Het drietrapsmodel van Meeples is het nieuwe- en innovatieve model binnen de bordspellenbranche. Door middel van dit model helpen wij zowel grote- als kleine uitgevers met het vermarkten van bordspellen binnen heel Europa. Door te focussen op drie productgroepen is Meeples in staat om haar assortiment op een brede en eerlijke wijze in te richten. Dit met als doel om aan iedere consument een bordspel te kunnen bedien dat bij hem / haar past.  

Uitleg Drietrapsmodel Meeples

 

Het drietrapsmodel van Meeples bestaat uit drie productgroepen, namelijk: partnerproducten, internationale producten en serviceproducten. Deze drie productgroepen worden hieronder toegelicht: 

  • Partnerproducten: De hoofd productcategorie binnen de Meeples groep en focust zich zowel op de grote als de kleine uitgevers. Onder onze partner producten vallen standaard al onze fulfilment klanten, onze producten in overeenkomst en producten met een goede marge voor zowel retailer als ons als groothandel. 

  • Internationale producten: Onder de productcategorie internationale producten vallen de unieke producten binnen de meeples groep. Dit zijn producten die worden uitgebracht door Kickstarters, Gamefounds, etc. Voor deze spellen zijn wij vaak de enige, of één van de weinige aanbieders. 

  • Serviceproducten: Tot slot hebben we onze serviceproducten. Hieronder vallen de bekendere producten die wij aanbieden voor de breedte, maar waarmee wij nooit een scherpe prijs zullen hebben ten opzichte van de andere distribiteurs in Europa. 
Uitleg driestapsmodel

Voordelen Drietrapsmodel Bij Meeples

Magazijn Meeples

Door middel van het drietrapsmodel brengen wij uitgevers en winkeliers bij elkaar. Dit heeft zowel voor de uitgevers als voor de winkeliers voordelen.

Voor de uitgevers wordt het namelijk toegankelijker om hun spel in meerdere winkels te verkopen. Dit heeft een positief effect op de naamsbekendheid en sales van het spel. 

Voor de winkeliers wordt het toegankelijker om kleinere aantallen spellen in te kopen van verschillende uitgevers. Enerzijds heeft dit als voordeel dat winkeliers hun assortiment gemakkelijker kunnen uitbreiden. Anderzijds zijn winkeliers hierdoor in staat om niches te betreden en uniekere spellen te verkopen. 

Partner worden van Meeples? Plan een afspraak!

Meer informatie ontvangen over hoe Meeples kan helpen bij je logistieke processen? Plan een afspraak!

[wap_widget title="Boek hier een afspraak!" large open center week ]
Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven