Kickstarter fulfillment bij Meeples

Om iedere consument een bordspel te kunnen bieden wat bij hem of haar past, investeert Meeples in Kickstarter-projecten. Kickstarter is een crowdfundingsplatform waarop geïnvesteerd kan worden in creatieve projecten, waaronder bordspellen. Door middel van Kickstarter-projecten helpen wij spellenbedenkers met het financieren en distribueren van bordspellen. Dit met als doel om uitgevers te ontzorgen bij alle logistieke handelingen. 

Vanuit ons magazijn in Dronten versturen wij jouw pakketten naar jouw klanten voor een strak tarief. Het maakt ons niet uit of we het naar een zakelijke klant of een particuliere klant sturen. Voor elke vraag hebben wij een oplossing. De enige randvoorwaarden die wij hebben zijn dat het een product is in de gezelschapsspellen, bordspellen, puzzels en speelgoed. Daarbij willen we de mogelijkheid hebben dat wij jouw product óók aan onze eigen klanten mogen verkopen. Zie dat dus als een extra kanaal voor je eigen kanalen. 

Voordelen Kickstarter fulfillment via Meeples Distributie

Het grootste voordeel van je logistieke processen uitbesteden bij Meeples is dat je als uitgever de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent. Laat Meeples de logistieke handelingen doen terwijl jij je focust op de marketing en verkoop. Bij Meeples hebben we namelijk de gehele infrastructuur al staan, zo kunnen we onder andere in grootte schaal kickstarters, pre-orders, consumenten orders, inkoopporders of zelfs pallets versturen. Dit alles voor vaste tarieven die één op één met jou worden afgestemd. Wat Meeples daarnaast uniek maakt is dat wij gespecialiseerd zijn in de bordspellenbranche, hierdoor weten wij hoe je een spel moet versturen zonder dat het schade krijgt. 

Voordelen van je Kickstarter versturen via Meeples Distributie:

  • We kunnen 500 pakketen per dag tot 15KG per pakket versturen waarmee we waarborgen dat we jouw Kickstarter op een snelle en secure manier verzenden. 
  • Automatische orderbevestiging en track & trace voor al jouw Kickstarter klanten. Hierdoor zijn jouw klanten altijd op de hoogte van de status van hun pakket. 
  • Wij laden jouw orderbestand in, je hoeft dus zelf niets te doen voor de orderinvoer. Het enige wat wij nodig hebben is jouw productinformatie en de orderdata van jouw pledgemanager. 
  • Altijd gratis voorraadopslag voor het aantal Kickstarter zendingen dat je verkocht hebt. 
Kickstarter Fulfillment

Magazijn Meeples distributie

Magazijn Meeples

Het magazijn van Meeples is gevestigd in de gemeente Dronten, Flevoland. In ons magazijn hebben we ruimte voor 300+ pallets en hebben we inmiddels meer dan 2.500 verschillende producten in het assortiment. Vanuit ons magazijn verzenden wij standaard door heel Europa inclusief de UK. Wil je het magazijn een keer zien? Neem dan contact met ons op, dan plannen we een afspraak in! Benieuwd wat de specificaties van ons magazijn zijn? Check dan de onderstaande bulletpoints.  

Specificaties magazijn Meeples Distributie

  • Magazijn in de gemeente Dronten, Flevoland. 
  • Standaardverzending door heel Europa, inclusief de UK. 
  • Meer dan 2.500 verschillende spellen in het met elke een unieke voorraadlocatie in ons magazijn. Hiermee is de voorraadstand ook altijd kloppend. 
  • Meer dan 100 palletplaatsen beschikbaar voor alle type spellen.

Wil je het magazijn zien? Plan dan een afspraak in via de afspraak planner onder aan de pagina.

Tarieven Kickstarter fulfillment

Misschien wel de belangrijkste informatie wanneer je overweegt om je Kickstarter te gaan versturen via Meeples Distributie; Wat zijn de kosten, om je kosten goed te berekenen kunnen we je een prijzen overzicht geven. Daarbij maken wij ook altijd een offerte met een totaalprijs. Verder betaal je bij Meeples alleen met een All-In tarief waar alle kosten al inzitten. Hiermee willen wij een complex proces op een makkelijke manier overbrengen op jou als klant. Zie de rechterkolom voor voorbeelden van onze tarieven. 

In Nederland hanteren wij een vanaf fulfilmenttarief van €6,50, excl. btw.  In dit tarief zitten alle inpakkosten, verzendkosten, opslag kosten voor Kickstarter, track & traces en verzekering. 

Vraag voor onze complete tarieven een prijsopgave op. 

In België hanteren wij een vanaf fulfilmenttarief van €7,50, excl. btw.  In dit tarief zitten alle inpakkosten, verzendkosten, opslag kosten voor Kickstarter, track & traces en verzekering. 

Vraag voor onze complete tarieven een prijsopgave op. 

In het Verenigd Koninkrijk hanteren wij een vanaf fulfilmenttarief van €7,50, excl. btw.  In dit tarief zitten alle inpakkosten, verzendkosten, opslag kosten voor Kickstarter, track & traces, verzekering en inklaringskosten. 

Vraag voor onze complete tarieven een prijsopgave op. 

In Duitsland hanteren wij een vanaf fulfilmenttarief van €7,50, excl. btw.  In dit tarief zitten alle inpakkosten, verzendkosten, opslag kosten voor Kickstarter, track & traces en verzekering. 

Vraag voor onze complete tarieven een prijsopgave op. 

In alle andere Europese landen die hierboven niet genoemd zijn hanteren wij een vanaf fulfilmenttarief van €8,50, excl. btw.  In dit tarief zitten alle inpakkosten, verzendkosten, opslag kosten voor Kickstarter, track & traces en verzekering. 

Vraag voor onze complete tarieven een prijsopgave op. 

Voor de landen Noorwegen en Zwitersland hanteren wij een fulfilment tarief vanaf €10,50. In dit tarief zitten alle inpakkosten, verzendkosten, opslag kosten voor Kickstarter, track & traces en verzekering. 

Let op, in deze tarieven zitten nog niet de inklaringskosten. 

Vraag voor onze complete tarieven een prijsopgave op. 

De opslagkosten van je Kickstarterverzendingen zijn altijd GRATIS. Wil je ook reguliere fulfilment doen? Dan hanteren wij een tarief van 14 euro per pallet per maand gebaseerd op je verkoopprognose.

Wil je meer weten over onze reguliere fulfilment? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie ontvangen over hoe Meeples kan helpen bij je logistieke processen? Plan een afspraak!

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven