Werken bij Meeples

Vacatures

Carriére maken bij Meeples Groep

Kom werken bij de Meeples Groep

"Ben jij Meeple's ideale uitbereiding?"

De Meeples Groep is in 2021© Tot stand gekomen na een fusie tussen Meeples Bordspellen en debordspellenwinkel.nl. Binnen de Meeples Groep staan wij voor een platte maar innovatieve organisatie. Dit betekent dat iedereen als een gelijke wordt behandeld en dat wij werken op basis van scrum en sprints. Je word meegenomen in de ontwikkeling van het bedrijf. 

De Meeples Groep is het vlaggenschip van de drie bedrijfselementen: Meeples Bordspellen, Meeples Distributie en Meeples Digital Shopping Assistent. Als medewerker van de Meeples Groep ben je werkzaam voor alle drie de merken. 

Foto Floris & Rients-Auke
Eigenaren Floris Toorenburg & Rients-Auke bij Polder Living in Dronten

Onze merken

Bij de Meeples groep staat bijna alles in het teken van innovatie. Wij willen onze passie voor bordspellen combineren met een flinke dosis techniek. Ons doel is dan ook om klanten zo goed mogelijk te helpen bij de zoektocht naar het perfecte spel! Check hieronder onze merken.

Meeples Bordspellen

Meeples Bordspellen is de B2C site van de Meeples Groep. In totaal leveren wij zo’n 2.000 spellen per jaar aan consumenten binnen de Benelux. Wil je meer weten over  Meeples Bordspellen? Klik dan op de onderstaande knop.

Meeples Distributie

Meeples Distributie is de Business to Business site van de Meeples Groep. Vanuit deze site wordt de internationale bordspellenmarkt bediend.  Daarnaast geven wij via dit merk al onze eigen titels uit. Titels zoals Het Woud.

Meeples Digital Shopping Assistent

Meeples Digital Shop Assistent is onze zelf ontwikkelde chatbot die jou advies kan geven over welke spel bij je past. Doormiddel van een grote database en Artificial Intelligence (AI) kan de chatbot je helpen in de zoektocht!

Foto Jouke & Rients-Auke spellenspektakel 2021

Kom groeien bij team Meeples

Openstaande vacatures

Recente vacatures

Geen passende vacature gevonden? Je mag altijd een open sollicitatie sturen met CV en Motivatie naar info@meeples.nl

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven