Fusering Meeples & debordspellenwinkel.nl

Meeples en debordspellenwinkel.nl fuseren

Twee Drontense bedrijven voegen de handen in één per 1 september

Door Floris Toorenburg

Meeples bordspellen en debordspellenwinkel.nl bundelen hun krachten samen om een grotere speler te worden in de beneluxe spelletjesmarkt. De twee in Dronten gevestigde bedrijven willen de concurrentie aangaan met de topaanbieders in de markt en klanten een speciale beleving geven.

Vanuit 2 vestigingen levert Meeples al meer dan 10.000 spellen per jaar door heel de Benelux. Met de fusering wil Meeples gaan doorgroeien naar een spelletjesspecialist van formaat. Met een locatie in Dronten en Nijmegen zorgt Meeples voor een brede dekkingsgraad over Nederland.

De komende maanden wil Meeples gaan innoveren met nieuwe initiatieven en technieken om daarmee de bordspellenmarkt te vernieuwen. Er komen onder andere zelf uitgegeven bordspellen, een digitale shop assistent en een zakelijke bestelsite aan. Ondernemer Floris Toorenburg zei er het volgende over:

“Toen Rients-Auke en ik elkaar voor het eerst ontmoette kwamen er gelijk al veel gelijkenissen naar boven. Ik had een goedlopend bedrijf maar was aan het rondkijken voor nieuwe concepten. Toen Rients-Auke mij vertelde over zijn passie en de doelstellingen van Meeples was ik gelijk enthousiast. Onze complimenterende vakgebieden zorgen voor een mooie basis om Meeples te laten uitgroeien naar een topspeler op de markt. Met Rients-Auke zijn expertise in de bordspellenwereld en mijn ervaring op het gebied van marketing & sales zijn we een ideaal team!”

Met deze fusie is Meeples in staat om de komende jaren door te groeien naar een stabiele speler op de bordspellenmarkt. Daarnaast willen wij ook het aantal fysieke winkels uitbreiden door Nederland en ons assortiment verder verdiepen. Hiermee willen we nog meer mensen inspireren om bordspellen te spelen.

Winkelwagen
nl_NL
Scroll naar boven